Hayalet Sürücü Artık Marvel'da! - İTİDAL YAZIN

Hayalet Sürücü Artık Marvel'da!

Hayalet Sürücü Artık Marvel'da!



Marvel Studios'un başkanı Kevin Feige Nin ikonlaşmış süper kahraman olan Ghost Rider (Hayalet Sürücü)  Marvel Sinematik Evreni (MCU) bünyesine katmak için yeni bir Ghost Rider filmi üzerinde kesinlikle çalışmaya başladığı iddia ediliyor. Ghost Rider karakterini kimin canlandıracağı şimdilik bilinmediği gibi, filmin sinema sektörü için mi yoksa Disney+ platformu için mi çekildiği daha belirsiz.




Marvel Studios'un Başkanı Kevin Feige İn, Ghost Rider Marvel Sinematik Evreni'ne dahil etmek istediği öne sürüldü. Marvel çizgi romanlarından bilinen Johnny Blaze yada herkesin bildiği ismiyle Ghost Rider rolünü, 2007 ve 2011 senelerinde yayınlanan projelerde Amerikalı ünlü oyuncu Nicolas Cage oynamıştı. Meksika asıllı olan Amerikalı oyuncu Gabriel Luna, ABC kanalında yayımlanan Marvel dizist Agents of SHIELD’in 3. sezonunda Ghost Rider rolü ile bizlerle buluşabilir.



Luna'nın başarısı Marvel fanları tarafından övgü alırken, Hulu'nun Ghost Rider otoriteli bir seri için çalışma başlattığı ortaya çıkmıştı, ancak daha sonra bu filminin sürpriz bir şekilde iptal edildiği söylenmişti. Ancak bu kez rolün Luna tarafından hayat bulacağına kesin gözüyle bakılıyor. Karakteri kimin oynayacağı şimdilik bilinmediği gibi, filmin beyaz perde için mi yoksa Disney+ platformu için mi olduğu da kesin bir şey yok.



Küresel yani dünya geneli gişede toplam 360 milyon dolar hasılat elde eden 2007 ve 2011 yapımı projeler, Sony himayesi  altında geliştirilmişti fakat rolün hakları seneler sonra evine, yani Marvel Studios'a geri döndü. Bununla birlikte, Feige'ın rolün orijinal versiyonunu Marvel Sinematik Evreni'ne (MCU) dahil etmek istediği kesin bir şekilde söyleniyor.



BUGÜNLÜK BU KADAR.
İTİDAL YAZIN ESENLİKLER DİLER.
Please write your comments